RESTAURANT

Laat u eens verwennen!

U kunt uw tafel telefonisch reserveren of per e-mail naar info@chaumieredulac.be !

Het blijft steeds mogelijk om de dagmenu te komen degusteren. Deze omvat een 4-gangen menu voor de prijs van 39 €, doch uitsluitend te verkrijgen na reservatie en naar gelang de mogelijkheden.
Wij danken u voor uw begrip.
Birgit & Didier Condat
Openingsuren restaurant:
Enkel ‘s avonds vanaf 19 uur. Gesloten op Maandag en dinsdag.

KEUKEN

Geniet van verse streekproducten op uw bord

Eersteklas wild en knapperige groenten uit de streek, vers gevangen forel en heerlijke soorten kaas en huisgemaakt gebak: geniet van de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok Didier Condat. Onze Belgisch-Franse keuken wordt vooral gekenmerkt door streek- en seizoensproducten voor kwaliteit die wordt gesmaakt.

TERRAS

Volop zon tanken en ontspannen

Het zonovergoten en tegelijk schaduwrijke terras van Chaumière du lac ligt recht voor ons hotel-restaurant en nodigt uit voor het aperitief om u in de stemming te brengen voor culinaire avonden of een gezellige koffie na het eten. Voor zonnekloppers is ook een ligweide met comfortabele ligstoelen voorzien.

RESTAURANT

Geniet van verse streekproducten op uw bord

Geniet van verse streekgerechten in een gezellige en moderne sfeer. Ons uitnodigend restaurant met eigen salon biedt niet alleen zitplaatsen voor maximaal 25 personen, maar imponeert ook met zijn historische strooien dak waarin stenen uit de streek rond Robertville zijn verwerkt. Het prachtige zicht op het naburige meer is een absolute topper.